11ное/130

ФОРУМ спонсорира официална среща на НАЦИОНАЛЕН СЪЮЗ НА ЮРИСКОНСУЛТИТЕ

dom na pravnika

ФОРУМ спонсорира официална среща на НАЦИОНАЛЕН СЪЮЗ НА ЮРИСКОНСУЛТИТЕ, която се проведе на 31.10.2013 г. (четвъртък) от 18.30 в Дома на правника на ул. Пиротска 7, гр. София.

На срещата се проведе дискусия по важни и актуални за България въпроси, свързани с правния режим на ползване на земеделски земи и изтичането на срока на мораториума за придобиването им от чужденци. Сред присъстващите бяха членове на съюза, председател и главен секретар на управителния съвет на съюза, както и вещи лица по темата, като гл. ас. Златомир Орсов – преподавател в Софийски университет в катедра „Вещно-правни науки”.

След приключване на дискусията, представители от софийския офис на ФОРУМ изнесоха презентация относно дейността на компанията и отговориха на отправените към тях въпроси.

Беше проявен голям интерес към услугите на агенцията ни, в това число условията около писмените преводи на всички видове юридически документи. Силен интерес имаше и по отношение на специализираните курсове по Юридически английски и Международен юридически английски, които провеждаме. Тези курсове са подходящи за юрисконсулти, адвокати и съдии, на които им се налага да общуват на правни теми на английски език със своите чуждестранни клиенти, бизнес партньори или колеги.

Срещата завърши с коктейл и общуване между присъстващите в залата. Бяха осъществени много ползотворни контакти между ФОРУМ и останалите гости на събитието.

Организацията НАЦИОНАЛЕН СЪЮЗ НА ЮРИСКОНСУЛТИТЕ е създадена през 1990 г. с нестопанска цел и е една от първите организации на юристи, създадени 1989 г. Съюзът обединява юристи на професионален принцип. Целите му са свързани с обединяване усилията на своите членове за укрепване на правовия ред в страната и усъвършенстване на законодателната дейност. Организацията работи за създаване на благоприятна професионална среда за работата на юрисконсултите и утвърждаване на техния статут.

Председател на НАЦИОНАЛЕН СЪЮЗ НА ЮРИСКОНСУЛТИТЕ е Георги Китанов, а Мария Странджанска – почетен председател и главен секретар.

Коментари (0) Връзки за обратно следене (0)

Няма все още коментари.


Оставете коментар

Все още няма връзки за обратно следене.