10дек/120

Честит 8-ми рожден ден на Форум!

Forum_otkrivane-09

Поводи – все хубави!

На този хубав, светъл ден за българската просвета и наука – 8-ми декември, празник на студента, ние отбелязваме нашия 8-ми рожден ден. Като допълнение към вече изброените прекрасни поводи е и официалното откриване на нашия нов офис в град Русе на улица Александровска №38 (м-н Тетевен).

Традиционно календарът за месец декември е изпълнен с поводи за празнуване. След Никулден дойде дългоочаквания цяла година от всички бивши и настоящи студенти в България и всички български студенти в чужбина празник на студента. Всеки, който е бил студент, ще си спомни, може би с известна доза носталгия за времето около 8-ми декември. Хубаво е, нали? По повода, екипът на „Форум” поздравява всички настоящи и бивши възпитаници на висшите учебни заведения!

По едно щастливо стечение на обстоятелствата осмият ден на месец декември е специален за нас – имаме рожден ден. На 8.12.2012г. „Форум” стана на 8 години. Искаме да използваме възможността да изкажем нашите благодарности към всички наши клиенти и приятели, които през годините ни подкрепяха и бяха до нас. Благодарим Ви за това, че ни се доверявате и продължавате да използвате нашите услуги! Изключително сме доволни от факта, че вече осем години „Форум” съществува на пазара и продължава да се развива. Това е един много точен показател за нашите умения и компетенции.

От своя страна ние можем да обещаем, че и за напред ще се стремим да отговаряме на Вашите изисквания, както и, че ще продължим да изпълняваме задълженията си със същото усърдие и професионализъм. И тъй като на рожден ден без подарък не може, в следващия абзац може да прочетете какъв е нашият.

След дълго обсъждане между членовете на екипа на „Форум” решихме единодушно, какъв подарък да си направим за осмата годишнина – нов офис на ул. Александровска № 38. За наша голяма радост подготовката на помещението вървеше по график и благодарение на хората, участващи в процеса, успяхме да направим официално откриване на офиса на 8.12.2012. Да ни поздравят за двата повода дойдоха много наши колеги и партньори.

Благодарим за това, че ни уважиха и им пожелаваме още по-големи успехи в личен и професионален аспект!

Коментари (0) Връзки за обратно следене (0)

Няма все още коментари.


Оставете коментар

Все още няма връзки за обратно следене.