12ное/120

Форум участва във франчайзинг изложението НОВИ БИЗНЕС ИДЕИ

IMG_7727

Форум Чуждоезикови услуги беше партньор на изложението НОВИ БИЗНЕС ИДЕИ на Франчайзинг.бг, проведено на 09.11 – 10.11. в НДК.

Форумът, който беше организиран от българския консултант, брокер и медия за франчайзинг бизнес FRANCHISING.BG, отново предизвика огромен интерес както у посетителите, така и у изложителите. Над 60 фирми от България и цял свят изявиха желание да представят бизнес модела си на изложението за нови бизнес възможности пред предприемачите, които искат да започнат собствен бизнес като част от утвърдена българска или интернационална верига. Сред изложителите бяха компании като: Subway, Еврофутбол, Дон Домат, Моят Магазин, Адрес, Internetreklama.bg, Мания, Рефан, Bonduelle и много други.


ФОРУМ имаше собствен щанд на изложението, където представихме възможностите да сътрудничим както на франчайзодателите, така и на франчайзополучателите по стъпките в новите им бизнес постижения.

Изложението бе съпътствано от Конференцията „Нови Бизнес Идеи”, на която Преводачите на Форум Чуждоезикови услуги съдействаха със симултанен превод от английски на презентацията на управителя на основния спонсор на изложението – фирма RE/MAX.

Всеки посетител на щанда на ФОРУМ получи подарък – талон за безплатен тестов превод, с който да се възползва от възможността да се убеди лично в нашия професионализъм. Ако и вие искате да получите талон за безплатен тестов превод, можете да го заявите на trans@forumltd.bg.

Коментари (0) Връзки за обратно следене (0)

Няма все още коментари.


Оставете коментар

Все още няма връзки за обратно следене.