За нас

''

През 2004г. "ФОРУМ" e създаден в гр.Русе като център за чуждоезикови услуги - езиково обучение, официални писмени и устни преводи, редакция, корекция, стилова адаптация и локализация.

''

Днес, 8 години по-късно, разполагаме с 2 офиса в центъра на Русе и един в центъра на София. За повече информация разгледайте секцията „Контакти”.

Услугите официални писмени и устни преводи извършваме от и на 38 езика, обединявайки усилията на екип от над 170 висококвалифицирани преводачи, редактори, коректории и координатори. За повече информация разгледайте секцията „Писмени и устни преводи”.

''

В епохата на Интернет технологиите, успяхме да сформираме добър екип от цялата страна, всеки специализиран в своята сфера на професионална компетентност и интереси - икономика, финанси, медицина, право, туризъм, логистика и други.

Оторизирани сме от Консулски отдел на МВнР за извършване на официални преводи и заверки съгласно договор № 859/2004г.За повече информация разгледайте секцията „Легализация & Апостил”.

'

Дейността ни включва също и провеждането на езикови курсове и индивидуални уроци по пет от най-разпространените европейски езици – английски, немски, испански, френски и италиански. Обучението се провежда по всички нива на Европейската езикова рамка: А1, А2, В1, В2, С1 и С2.

Освен общоезиково обучение предлагаме и специализирани курсове. Те включват както подготовка за сертификатни изпити, така и езикови курсове с професионална насоченост – бизнес, медицина, право, туризъм, логистика, авиация и др. За повече информация разгледайте секцията „Езиково обучение”.

Провеждаме подготвителни езикови курсове за следните сертификати:
Английски език: TOEFL, IELTS, FCE, CAE, CPE
Немски език: TestDaF
Испански език: DELE
Френски език: DELF, TCF, TCF-Q

За времето на своята работа на българския и международен пазар "Форум" се налага като надежден партньор на големи национални и интернационални компании.За повече информация разгледайте секцията „Референции”.

В основата на нашия успех е неизменно високото качество на чуждоезиковите услуги, което удовлетворява нуждите на нашите клиенти, в съответствие с установените вътрешни, национални и международни стандарти.