Искате ли да напишете статия?

Напишете статия за блога на Форум и спечелете хонорар бързо и лесно. Как може да стане това?
Прочетете по-долу >>>

За нас, екипът на „Форум”, Вашата гледна точка е важна и представлява интерес. За това Ви предоставяме възможност да напишете статия, в която да изразите мнението си по даден проблем или просто интересна гледна точка и по този начин да спечелите хонорар. Ако отговаря на посочените критерии, Вашата статия ще бъде публикувана в съответната категория на страниците на този блог.

НАШИТЕ КРИТЕРИИ ЗА ПОДБОР НА СТАТИИТЕ СА:

Тема
Статията трябва да отразява актуални и интересни въпроси и тенденции свързани с областите, в които работи Форум: писмени и устни преводи, легализация на документи или езиково обучение;
Да не се припокрива с вече съществуващи статии, поместени в нашия блог;

Обем
Минималният допустим обем за статия е 400 думи, като е препоръчително тя да съдържа между 500 и 700 думи;

Съдържание
Освен, че темата на статията трябва да е свързана с нашата сфера на дейност, съдържанието трябва да е уникално. Това означава, че писане в стил „Copy – Paste” не е приемливо;

Език
Като наше основно оръдие на труда, ние отдаваме голямо значение на правилното и грамотно писане и изразяване. Моля, уважавайте българския език и спазвайте правилата за правопис! Благодарим Ви! Статии написани на маймуница/ азбука различна от кирилица/ няма да се вземат под внимание.

Графично оформление
Последният, но не по важност критерий е изборът на подходящ снимков материал, който да допълва невербално посланието на статията. Нашите автори на статии проявяват изключителна креативност в търсене на снимки с подходящата символика, цветова гама и висока разделителна способност.

Хонорар
за една статия варира от .. до ... лв., в зависимост от нейния обем и оригиналност. Само одобрените статии се заплащат.

Ако сте заинтересовани,
пишете ни на
info@forumltd.bg

Коментари (0) Връзки за обратно следене (0)

Няма все още коментари.


Оставете коментар

Все още няма връзки за обратно следене.